Voorschoten op visite

14 oktober t/m 1 november

Leden van de Voorschotense Kunstkring exposeren in de Haagse Kunstkring

Opening: zaterdag 17 oktober 17.00 uur door Inge Nieuwenhuizen, wethouder van economie en cultuur van Voorschoten
Uitloop, informele afsluiting: zondag 1 november 16.00 uur. De 'zeepkistdiscussie' over ballotage die aangekondigd was, gaat niet door.

 a Cristina Ursu  a Jaap Kuijpers  a Gerrie Brust Bijmolt

Cristina Ursu                          Jaap Kuijpers                      Gerrie Brust Bijmolt

De Voorschotense Kunstkring (VKK) houdt zijn algemene ledententoonstelling deze keer niet op de zolder van het Ambachts- en Baljuwhuis in Voorschoten, maar bij de bevriende Haagse Kunstkring. Er is recent werk van niet minder dan 31 kunstenaars te bewonderen.

De VKK hoopt met deze tentoonstelling in Den Haag een nieuw publiek te bereiken, dat daarna ook de weg naar de exposities in Voorschoten weet te vinden. Omgekeerd wil de HKK Voorschotense kunstminnaars graag laten kennismaken met de vele andere activiteiten en exposities die aan de Denneweg plaatsvinden. Maar uiteraard staat het nieuwe werk van de VKK-leden centraal.

De exposanten zijn:
Harald Berends, Peter Crispijn, Luut de Gelder, Joke van der Hulst, Albert-Jan Cool, Jacqueline van der Grijn, Wim Fraterman, Felice Vermeire, Danielle Proper, Sophia de Roo van Alderwerelt, Wil Wilbers, Cristina Ursu, Meriam Windmeijer, Johan Spaans, Fanny Mazure, Erna Voogt, Etienne Berenos, Harma de Pont, Vera Zegerman, Gerrie Brust Bijmolt, Gre Steenks, Gabrielle van der Werf, Marian Smit, Elisabeth Vuez, Jaap Kuijpers, Joke Brouwer, Ella van Elck, Eugénie van Raaij en Lucy de Kruijf.