Zalen Haagse Kunstkring te huur

De Haagse Kunstkring biedt de mogelijkheid om de expositieruimtes en de bestuurskamer te huren. We stellen die ruimtes tegen vergoeding beschikbaar voor vergaderingen en voor kunstzinnige activiteiten als cursussen, workshops, concerten, boekpresentaties en dergelijke. Leden van de Haagse Kunstkring kunnen de ruimtes ook huren voor een receptie.

N.B. De ruimtes zijn niet te huur tijdens openingstijden van de tentoonstellingen, d.i. van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

BOVENZAAL (ALBERT VOGELZAAL)
  Albert Vogelzaal 2016
Deze zaal, gelegen op de eerste etage, is zeer geschikt voor lezingen, vergaderingen en kunstzinnige activiteiten. De ruimte is te huur voor dit soort bijeenkomsten tot ca. 75 personen. De zaal beschikt over een podium met een concertvleugel, eenvoudige theaterverlichting en een scherm voor dia-, overhead- en filmprojectie. De ruimte leent zich daardoor ook goed voor kamermuziekconcerten, kleine theatervoorstellingen, workshops, cursussen en trainingen. Naast de zaal ligt een kleedkamer met artiestentoegang tot het podium.
De concertvleugel wordt uitsluitend verhuurd voor gebruik tijdens concerten door professionele pianisten.

Prijs:
€ 180,00 exclusief gebruik vleugel
€ 230,00 inclusief gebruik vleugel zonder dat deze vooraf wordt gestemd
€ 300,00 inclusief stemmen en gebruik vleugel
Langer dan 3 uur: + € 40,00 per uur of gedeelte daarvan


LANGE ZAAL
Lange zaal 2016
De Lange Zaal is op de begane grond en is permanent ingericht als tentoonstellingsruimte. De zaal is, indien de opstelling van de expositie dat toelaat, te huur voor ontvangsten tot ca. 100 personen. Deze ruimte leent zich het beste voor recepties. Bij goed weer kan de aangrenzende tuin gebruikt worden.

Prijs:
€ 270,00 voor max. 3 uur
Langer dan 3 uur: + € 50,00 per uur of gedeelte daarvan

HOGE ZAAL
 k Hoge zaal 2017

De Hoge Zaal is op de begane grond en is permanent ingericht als tentoonstellingsruimte. De zaal is, indien de opstelling van de expositie dat toelaat, te huur voor ontvangsten tot ca. 70 personen. Ook deze zaal leent zich goed voor recepties. Bij goed weer kan de aangrenzende tuin gebruikt worden.

Prijs:
€ 180,00 voor max. 3 uur
Langer dan 3 uur: + € 40,00 per uur of gedeelte daarvan

Combinatie Lange zaal en Hoge zaal: € 350,00 voor max. 3 uur
Langer dan 3 uur: + € 70,00 per uur of gedeelte daarvan


GEBRUIK APPARATUUR
Audiovisuele apparatuur van de Haagse Kunstkring is bij de huurprijs inbegrepen. Er is een eenvoudige installatie voor het afspelen van cd's. Verder is er een microfoon en zijn er beamers aanwezig.

CATERING
In de galerieruimte schenken wij een basisassortiment van dranken: koffie, thee, fris, bier en wijn. Heb je uitgebreidere wensen op het gebied van eten en drinken, dan kun je zelf een cateraar regelen die dat in onze ruimte verzorgt.

INLICHTINGEN / RESERVERINGEN:
Jean Wijten, secretariaat Haagse Kunstkring