Voorstellingen

Tenzij anders vermeld, vinden alle vermelde activiteiten plaats in het gebouw van de Haagse Kunstkring aan de Denneweg 64 in Den Haag.

Literaire salon

Zondag 16 september 2018 17.00 uur

Schrijvers, toneelmakers, filmers en ook andere kunstenaars kunnen vijf minuten aandacht voor hun werk krijgen van de aanwezigen en daarover met hen praten. Petra Veenstra leidt het gesprek.

Sprekers en toehoorders welkom, lid of geen lid van de Haagse Kunstkring.

Toegang vrij. Na afloop borrel

Lees meer: Literaire salon

Ik zat er al. Ik was al ingestapt

Vrijdag 21 september 20.00 uur

Absurdistische verhalen van Belcampo verteld door acteur Piet van der Pas en verbeeld door beeldend kunstenaar Peter Dejong

a Belcampo

Toegang leden en Vrienden Haagse Kunstkring en CJP € 7,-; niet-leden € 10,- (Ooievaarspas 50%). Reserveren per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 070 3647585. Geen voorverkoop, kaarten aan de zaal. inloop vanaf 19.30 uur.

Lees meer: Ik zat er al. Ik was al ingestapt

Jubileum Stichting Beleef Taal

Zondag 7 oktober 2018 17.00- 19.00 uur

Feestelijk programma rondom het 10-jarig jubileum van Stichting Beleef Taal, opgericht op initiatief van Anita Poolman. De stichting heeft in die jaren een veelkleurige caleidoscoop aan waardevolle en hartverwarmende voordrachten/voorstellingen/taalprojecten voor jong en oud ontwikkeld, begeleid en uitgevoerd. Motto van het programma: "Laten we de ander ontmoeten om het leven kleur te geven."

Verhalentrommel

Toegang: vrijwillige bijdrage

Lees meer: Jubileum Stichting Beleef Taal