Voorstellingen

Tenzij anders vermeld, vinden alle vermelde activiteiten plaats in het gebouw van de Haagse Kunstkring aan de Denneweg 64 in Den Haag.

Kijk nou! Kleinkunst

Zondag 20 oktober 2019 15.00 uur

Marcel de Graaf, zang en gitaar, en Amy Egbers, mezzosopraan, met de voorstelling DIS 'Zandloper'. Gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman op muziek.

a Marcel de Graaf   Amy Egbers

Toegang leden, CJP, Ooievaarspas € 10,-; overigen € 12,50.Passepartout voor vijf middagen respectievelijk € 40 en € 50. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Kijk nou! Kleinkunst

Elckerlijc

Zondag 3 november 2019 17.00 uur

Locatie: Kloosterkerk, Lange Voorhout, Den Haag.

De Haagse Kunstkring brengt in samenwerking met de Kloosterkerk 'Elckerlijc', het vermaarde allegorische toneelstuk uit de vijftiende eeuw, in de hertaling van Willem Wilmink.

a Elckerlijc

Geënsceneerde reading door Bert Jansma, Joop Keesmaat, Piet van der Pas, Roelant Radier, Tatiana Radier en Amanda Wolzak. Met Margreet Schumie (zang) en Geerten van de Wetering (orgel). De muziekkeuze is mede van Hans Franse, Andrea Franse ontwierp o.a. de maskers.

Toegang € 5,-.

Lees meer: Elckerlijc

Kijk nou! Kleinkunst

Zondag 17 november 2019 15.00 uur

Yvonne Keuls en Pax Gritter - Beestjes

Foto Yvonne Keuls

Toegang leden, CJP, Ooievaarspas € 10,-; overigen € 12,50.Passepartout voor vijf middagen respectievelijk € 40 en € 50. Reserveren

Lees meer: Kijk nou! Kleinkunst

De negende kunst op het podium

Vrijdag 15 november 2019 20.00 uur

Een avond met en over strips & andere beeldverhalen. Beeldend kunstenaars, vormgevers, musici, schrijvers en dichters presenteren hun strips en beeldverhalen of laten hun licht schijnen over het genre. Met projecties, voordracht, muziek en beweging.

Toegang vrij; vrijwillige bijdrage.

Lees meer: De negende kunst op het podium

Militia Man

Zondag 24 november 2019 16.00 uur

'Militia Man', een film over recht en rechtvaardigheid, van Lisa Clifford

a FilmMilitia Man

Na afloop rondetafelgesprek over integriteit en artisticiteit bij het verbeelden van een dergelijk zwaarbeladen onderwerp, met o.a. filmers Lisa Clifford en Robin Lutz (bekend van zijn prachtige films over Spinoza en Escher). Gespreksleider: Anne Woodward.

Toegang vrij, donaties zeer welkom

Lees meer: Militia Man