Letteren, Theater & Film

a Vitrine boekenverkoop

 “Schrijven is innerlijk  toneel.” (citaat Hella S. Haasse, erelid Haagse Kunstkring 1985)

De afdeling Letteren, Theater, Film is een platform voor kunstenaars die werkzaam zijn op deze drie gebieden. Ze heeft een rijke historie en is daarmee een inspiratiebron voor de huidige leden. Tijdens diverse bijeenkomsten waaronder de Salon, worden onderling ervaringen en ideeën uitgewisseld en wordt werk ten tonele gebracht.

In de verschillende ruimtes van de Haagse Kunstkring - de Albert Vogelzaal, de Lange Zaal en de tuin - worden regelmatig in samenwerking met leden van de andere afdelingen boekpresentaties, voorstellingen en lezingen georganiseerd voor een breed publiek.

In de galerie wordt een uitgebreide collectie boeken van de hand van de leden aangeboden.

Wil je op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de activiteiten, abonneer je op de gratis e-mail nieuwsbrief. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je werkend lid worden van de afdeling, laat dat weten per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan de benodigde informatie.