Zondag 17 december 2017 16.00 uur

Will van Sebille in gesprek met Wim den Hertog over het ontwerpen van een nieuw logo, meer bijzonder dat van de Haagse Kunstkring.

Maaike Elise van Steenis vertelt n.a.v. haar boek Tussen Kunst en Cash over haar gesprekken met succesvolle creatieve ondernemers.

Logo 2017 zonder tekst

Toegang vrij; aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe gaat dat, een logo ontwerpen? Welk proces doorloopt een ontwerper voor hij tot een logo komt? En welke relatie is er tussen logo en huisstijl? Wim den Hertog ontwierp het nieuwe logo van de Haagse Kunstkring en in gesprek met Will van Sebille licht hij het hoe, wat en waarom toe.

Maaike Elise van Steenis schreef het boek Tussen Kunst en Cash waarin ze de gesprekken met elf succesvolle creatieve ondernemers (beeldend kunstenaars, muzikanten, theatermakers, illustratoren, fotografen, ontwerpers etc.) over hun werk en hun ondernemerschap heeft vastgelegd. Zij vertellen openhartig hoe ze gekomen zijn waar ze nu zijn, en geven volop tips en inspiratie om er zelf mee aan de slag te gaan. In haar lezing gaat zij in op deze tips.

Na afloop borrel en verkoop boek