27 september t/m 22 oktober

Tentoonstelling met werk van Hetty van der Kloot, multimedia; Marijke Verhoef, recent werk o.a. op doek; Anna van Stuivenberg, mixed media; en Marie-Line van Vuuren, installaties en projecten

3-HettyvanderKloot

Hetty van der Kloot

Opening: zaterdag 30 september 17.00 uur door Peggy Breitbarth, kunsthistorica en publiciste
'De kunstenaar vertelt': exposanten vertellen over hun werk: zondag 8 oktober 16.00 uur
Uitloop: zondag 22 oktober 16.00 uur

Marie-Line van Vuuren maakt werk waarin zij vragen stelt over ethische kwesties, onze omgang met de natuur, of over onverkwikkelijke historische feiten. In deze tentoonstelling toont zij o.a. een nieuw werk op het thema 'nabijheid van vreemden in de stad'.

'Recycling' is het woord dat bij Marijke Verhoef van toepassing is. Het begrip omschrijft haar teruggrijpen naar oud werk, veranderen, een andere toepassing of een andere visie op het onderwerp.

Hetty van der Kloot
Kwetsbaarheid - bestaan - tijd - plaats in wereld - natuur.
Het verliezen van- en het vinden van ijkpunten in een wereld in beweging.

Enkele serietitels:
"I used to live here, don't remember where"
"Don't play here anymore"
"It is somewhere else"

Woorden en zinnen die een idee geven van de uitgangspunten van Hetty van der Kloot in haar digitale compilaties, video en ruimtelijk werk.

Anna van Stuivenberg toont recente fotoseries met de focus op het kortstondige, het voorbijgaande. Het geheel is een reeks van ‘stills’ met een fluisterende verteller, waarbij een enkele foto tot leven komt in de projectie van een video-opname.