Donderdag 16 oktober

Dagexcursie per bus voor leden van de Haagse Kunstkring naar Beeldengalerij Het Depot in Wageningen en het Armando Museum in het landhuis Amelisweerd te Bunnik.

Het is al bijna traditie: er staat weer een excursie voor leden van de Haagse Kunstkring op het programma. Per bus rijden we naar de Beeldengalerij Het Depot te Wageningen. Het Depot is gevestigd op drie locaties, met elkaar verbonden door de Arboreta De Dreijen en Hinkeloord. Ook deze arboreta horen bij Het Depot. Maar eerst koffie in het Linnaeusrestaurant aldaar! Na de koffie hebben we 1,5 uur de tijd om o.a. de permanente expositie van beeldend kunstenares Eja Siepman van den Berg en de thematentoonstelling Dromen en Verlangen van de Haagse beeldend kunstenaar Eppe de Haan, vroeger lid van de Haagse Kunstkring, te bekijken. Voor meer informatie: www.hetdepot.nl.

Excursie Het Depot

Na de lunch in het Wapen van Bunnik gaan we naar het Armandomuseum. Dit bevindt zich in een oud gerestaureerd landhuis te Bunnik, waar sinds 2013 de Armando Collectie van het voormalig Armando Museum uit Amersfoort is ondergebracht. Het MOA toont drie collecties in samenhang: de Armando Collectie, buitenplaats Oud Amelisweerd en historische behangsels (www.MOA.nl). Hiervoor hebben we 1,5 uur de tijd.

Tussen 16.00 en 16.30 uur vertrek naar Den Haag.

Kosten: € 48,50. Inclusief reiskosten, koffie, lunch. Exclusief entreegeld bij het MOA ad € 10,= (museumjaarkaart gratis). De entree bij het Depot is gratis.

Aanmelden vóór 22 september a.s. d.m.v. overmaking van € 48,50 op: rek.nr NL89RABO 0179901540 t.n.v. Haagse Kunstkring te Den Haag, o.v.v. excursie oktober. Minimaal aantal deelnemers 25, maximaal 38. Exclusief voor leden van de Haagse Kunstkring (1 introducé is toegestaan). Informatie over vertrektijden en plaats van vertrek ontvang je na opgave.