12 november t/m 7 december

Tentoonstelling rond tekenkunst, als onderdeel van een gezamenlijk project van de kunstenaarsverenigingen in Den Haag en de regio

Opening: zaterdag 15 november 17.00 uur
Uitloop: zondag 7 december 16.00 uur

a Boudewijn Schrijver  a Rob van Doeselaar  a Yuriko Taniguchi 2

Boudewijn Schrijver              Rob van Doeselaar                   Yuriko Taniguchi

In de maand november houden Artibrak, Arti-Shock, de Haagse Kunstkring, Kunstgroep Wassenaar, Pulchri Studio en de Voorschotense Kunstkring tegelijkertijd een ledententoonstelling met als thema de tekenkunst. Hierin willen bovengenoemde verenigingen juist het tekenen extra aandacht geven en laten zien hoe veelzijdig deze kunstvorm is.

Al enige jaren hebben kunstenaarsverenigingen in de regio Haaglanden de intentie meer samen te werken. Zo is het idee ontstaan om op een bepaald moment allemaal tegelijk een expositie met hetzelfde onderwerp te organiseren. Dit idee is nu met de tentoonstelling Tekenen 2014 een feit geworden. Vooral bij de Haagse Kunstkring is de animo groot, zo'n 45 leden hebben zich opgegeven voor deze tentoonstelling. Met zoveel invalshoeken zal het zeker een interessante tentoonstelling worden. Maar het zal ook zeker de moeite waard zijn om in bovengenoemde periode onze zusterverenigingen te bezoeken. Met deze kennismaking kun je er meteen een beeld van krijgen hoe vaardig kunstenaars in deze regio zijn.

De tentoonstelling is te zien t/m 7 december, in de Albert Vogelzaal t/m 30 november.

a Glenn Priester  a Bunny Soeters  a Franceline Pompe

Glenn Priester                      Bunny Soeters                      Franceline Pompe

a Jadranka Njegovan  a Matilde Zijp  a Mia Westerhof

Jadranka Njegovan              Matilde Zijp                          Mia Westerhof

a Gerrie Brust Bijmolt  a Jolande Leeflang

Gerrie Brust Bijmolt              Jolande Leeflang