7 t/m 25 augustus

Werk van eindexamenstudenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag 2013

Opening zaterdag 10 augustus 17.00 uur

   

Sara Koning, 'Horror vacui'     Vera Herr                                   Romy Treebusch

   
Ella Gazibara                            Aurélie de Schiffart                   Mary Ponomareva

   
Mireille Vrinten, architect      David Vroom                             Gural Konuralp

   
Jitske Wedman                         Waalko Dingemans                  Wouter Willebrands

 

Lisandro Suriel                          Carolien Stevens

Van 7 t/m 25 augustus is in de Haagse Kunstkring werk te zien van studenten die kortgeleden afstudeerden aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Het is een selectie uit het eindexamenwerk van de afdelingen Beeldende Kunst, Grafisch Ontwerpen, Fotografie, Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen, Textiel & Mode, Interactive/Media/Design en Art Science en Artistic Research.

Afgestudeerd zijn betekent klaar zijn voor het professioneel kunstenaarschap. Met deze tentoonstelling willen de professionele kunstenaars van de Haagse Kunstkring laten zien wat hun opgevallen is bij deze nieuwe lichting jonge kunstenaars en vormgevers.

Van de afgestudeerde beeldend kunstenaars zijn geselecteerd: Andre Cavalheiro, Sara Koning, Lisandro Suriel, Wouter Willebrands, Victor Yudaev, Hanae Wilke, Gurel Konuralp, Marloes van Son, Catinka Kersten, David Vroom, Waalko Dingemans, Romy Treebusch, Vera Herr en Bernice Nauta.

De exposerende vormgevers zijn: Aurélie de Schiffart, Ella Gazibara, Carolien Stevens, Jitske Wedman, Mary Ponomareva en Mireille Vrinten.