Vrijdag 20 augustus 2021 20.30 uur

Het Miguel Sucasas Trio speelt eigen composities en klassieke jazz standards. Miguel Sucasas, saxofoon; Owen Hart jr., slagwerk; Yussif Barakat, contrabas.

Speciale gasten: Furmi Gomez (saxofoon), beeldend kunstenaar Alexandra Arshanskaya maakt tekeningen van het optreden.
a Miguel Sucasas

Toegang leden Haagse Kunstkring en Ooievaarspashouders € 10; overigen € 15. Wil je de musici steunen? Koop dan een steunkaart van € 25.

Kaarten

Miguel Sucasas is een jonge Spaanse musicus. Hij haalde zijn master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij toerde door Europa met zijn muzikale projecten en maakte 2 cd’s.

De Amerikaan Owen Hart jr. heeft zijn sporen verdiend in de internationale jazzscene. Hij werkte mee aan studio-opnames met veel jazzgrootheden. Hart gaf les aan het conservatorium in Groningen in slagwerk en gaf workshops en masterclasses over de hele wereld.

Yussif Barakat is als bassist actief op het gebied van klassieke muziek, oude muziek en jazz. Hij trad onder meer op met de Nederlandse Bachvereniging en het Orkest van de 18e Eeuw. Owen Hart is een veelgeprezen jazzdrummer die zijn muzikale sporen heeft verdiend in de internationale jazzscene. Hij is docent geweest aan het Groningse conservatorium en heeft wereldwijd workshops en masterclasses gegeven.