Margriet van Bebber

Margriet van Bebber
Margriet van Bebber
Den Haag

Contact

+31[0]640416802
...
www.hetschrijfbedrijf.com

Over mij

LTF
Dichten; schrijven op locatie; cursussen creatief schrijven, poëzie, levens- en familieverhalen; schrijfwandelingen, - weekends en - weken; opleiding en nascholing schrijfdocenten.
Margriet van Bebber [1948 Soestdijk] is dichter-schrijver en schrijfdocent. Ze werkt graag samen met beeldend kunstenaars en architecten. Je komt haar teksten tegen op verrassende plaatsen, zoals in de koepel van een schoolgebouw en op leuningen van veertien bruggen in de Harnaschpolder in Delft.
Andere gedichten vind je in bundels, (o.a. Levenslef; Oog in Oog; Tussen niets en geen; Woorden groeien niet aan letters; Vaders; Woorden lippen en tanden), tijdschriften en poëziekalenders. Het gedicht spelen verscheen in de bundel Liegen op een hoger plan met de beste honderd gedichten uit de Turing Gedichtenwedstrijd 2014.
Haar hart ligt bij schrijven op locatie. In 2014 verbleef zij op uitnodiging een maand in een writer’s residence bij een UNESCO biosfeerreservaat in Finland.

Margriet van Bebber geeft alle soorten schrijfcursussen, -workshops en -trainingen van creatief schrijven, proza en poëzie tot [auto]biografisch schrijven. Ze organiseert schrijfwandelingen, -weekends en -weken op locatie in binnen- en buitenland.
Zij is directeur en hoofddocent van Dactylus │ academie voor schrijfdocenten, waar ze - samen met schrijver-docent Benny Lindelauf - nieuwe schrijfdocenten opleidt.
www.hetschrijfbedrijf.com
www.dactylus.info
SCHRIJVEN AAN ZEE
Vierdaagse schrijven op locatie op Walcheren in Zeeland. Mail of bel voor meer informatie en een inschrijfformulier.
http://hetschrijfbedrijf.com/schrijven-op-locatie/

Galerie

Dag! Een gedicht of schrijfcursus, -workshop op maat? Bel of mail mij.