Vrijdag 10 september 2021 12.00 - 12.20 uur

Een kort online lunchgesprek. Brigitte Spiegeler in gesprek met schrijver, dichter Theo Monkhorst.

Voordracht: Piet van der Pas

Bekijk en beluister hier de opname van het gesprek.

Aankondiging Aan tafel bij de HKK 10 september 2021


Op 10 september a.s. gaat Brigitte Spiegeler in gesprek met schrijver, dichter Theo Monkhorst.  Sinds 2005 heeft hij meerdere romans, bundels gedichten, toneelstukken, een groot aantal columns en korte stukken gepubliceerd.

Het gesprek zal o.a. gaan over zijn vertaling van Stećci, een serie teksten over grafstenen van de Servische dichteres Vera Srbinović en over zijn nieuwe roman ‘De Schrijver en de Luchtvrouw’ die in oktober verschijnt. In november zullen in Theater Branoul twee korte theaterstukken, dialogen, in première gaan.


Piet van der Pas draagt twee nog ongepubliceerde gedichten van Theo Monkhorst voor.

Op de vrijdagen, elke tweede en vierde week van de maand, is er in de Haagse Kunstkring een kort lunchprogramma, steeds van 12.00 tot 12.20 uur.

Aan tafel wordt gesproken met een lid van de Kunstkring over zijn of haar werk. Het programma vindt plaats via een livestream. Zodra het weer kan zijn bezoekers van harte welkom.

Camera: Ron Sikking en Dennis Simonis
Presentatie (afwisselend): Mar-Lin Schut, Brigitte Spiegeler, Anita Poolman

De Haagse Kunstkring kan uw steun heel goed gebruiken. Iedere bijdrage is welkom op rekening NL89 RABO 0179 9015 40 onder vermelding van Aan tafel bij de HKK.