Zaterdag 26 juni 2021 20.00 uur

Het Miguel Sucasas Trio speelt eigen composities en klassieke jazz standards. Miguel Sucasas, saxofoon; Owen Hart jr., slagwerk; Alessio Calore, contrabas.
a Miguel Sucasas

Toegang leden Haagse Kunstkring en Ooievaarspashouders € 10; overigen € 15.

Kaarten

Miguel Sucasas is een jonge Spaanse musicus. Hij haalde zijn master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij toerde door Europa met zijn muzikale projecten en maakte 2 cd’s.

De Amerikaan Owen Hart jr. heeft zijn sporen verdiend in de internationale jazzscene. Hij werkte mee aan studio-opnames met veel jazzgrootheden. Hart gaf les aan het conservatorium in Groningen in slagwerk en gaf workshops en masterclasses over de hele wereld.

 

Alessio Calore studeerde elektrische bas aan het Conservatorio di Santa Cecilia in Rome. In 2015 ging hij verder studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag in de afdeling Jazz en op de contrabas. Daar kreeg hij les van Clemens van der Feen, Janos Bruneel, Gulli Gudmundsson en Jean-Paul Everts. Op het ogenblik zit hij in de masterfase aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij les krijgt van Frans van der Hoeven en Ernst Glerum. Alessio is actief  in de Nederlandse en de Italiaanse jazzwereld, waar hij o.a. in clubs en op festivals optreedt.

 

 Video